Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-03@09:47:20 GMT

چگونگی خرید ارز دیجیتال

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۱۷۸۳

چگونگی خرید ارز دیجیتال

امروزه با گسترش روزافزون بازار ارزهای دیجیتال شاهد محبوبیت هر چه بیشتر این بازار در نزد مردم هستید. بنابراین تمایل افراد به کسب سودهای کلان از طریق سرمایه‌گذاری در بازار ارزهای دیجیتال افزایش یافته‌است. با توجه به وجود تعداد کثیری از افراد مبتدی و فاقد دانش کافی از نحوه فعالیت در چنین بازاری، در این مقاله به توضیح مراحل خرید ارز دیجیتال می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با مراحل خریداری ارز دیجیتال

اشخاص به منظور فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال و خرید ارزهای مورد نظر خود با راه‌های متعارف و نامتعارف بسیاری مواجه هستند. به طور مثال امکان خرید و فروش رمزارزهای معروف و محبوبی مانند بیت‌کوین در کانال‌های تلگرام وجود دارد. اما ایمن‌ترین و مطمئن‌ترین روش جهت فعالیت در چنین بازاری، اقدام از طریق صرافی‌های معتبر ارز دیجیتال می‌باشد.

توجه به این مسئله ضروری است که جهت فعالیت در چنین بازاری به حضور فیزیکی افراد در صرافی‌ها نیاز نبوده و در واقع انجام معاملات در دنیا و فضای اینترنت و دیجیتال صورت می‌پذیرد. در ادامه نحوه خرید ارز دیجیتال را بیان می‌کنیم. نصب کیف پول ارز دیجیتال

افراد فعال در حوزه‌ی ارزهای دیجیتال جهت حفظ و نگهداری دارایی‌های خود نیزبه کیف پول نیاز دارند. با توجه به تنوع بالای کیف پول‌های موجود در بازار، اشخاص بایستی نسبت به انتخاب و نصب کیف پول متناسب با نیاز خود اقدام نمایند. به طور کلی کیف پول‌ها به دو دسته‌ی دیجیتالی و فیزیکی تقسیم می‌شوند.

برخی از این کیف پول‌های ارز دیجیتال از قابلیت نصب بر روی تلفن‌های همراه برخوردار هستند. اما به علت امنیت پائین چنین کیف پول‌هایی، استفاده از آن‌ها توصیه نمی‌شود. به این ترتیب نصب کیف پول‌های مناسب بر روی کامپیوتر و یا لپ‌تاپ گزینه‌ی بهتری به نظر می‌رسد. انتخاب صرافی معتبر

گام دوم در زمینه‌ی خرید ارز دیجیتال، انتخاب صرافی مناسب و دارای اعتبار می‌باشد. در زمان انتخاب صرافی توجه به مواردی از قبیل میزان امنیت، هزینه‌ها و کارمزد و تنوع کوین‌های موجود در صرافی مورد نظر امری ضروری است. تعدادی از صرافی‌ها به منظور افزایش میزان امنیت خود شرایطی از قبیل تأیید هویت دو عاملی و ساخت پین مخصوص را برای کاربران خود ایجاد کرده‌اند.

فراهم‌سازی کلیه‌ی فرآیندهای مرتبط با معاملات ارزی به شکلی ساده و راحت از سوی صرافی‌ها، مسئله‌ای حائز اهمیت است. پشتیبانی و حمایت صرافی مورد نظر کاربران از تعداد کثیری از کوین‌های موجود در بازار موضوعی است که باید مورد توجه کاربران قرار بگیرد. وجود کوین‌های بیشتر در لیست صرافی‌های نقش مهمی در انتخاب آن‌ها به عنوان یک گزینه‌ی مناسب جهت فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال ایفا می‌کند. صرافی‌های بایننس، کوین‌بیس، کوکوین و کوین‌ماما از جمله معتبرترین صرافی‌ها در زمینه‌ی ارز دیجیتال به شمار می‌روند.

احراز هویت از طریق ارائه مدارک شناسایی

خرید ارز دیجیتال و فروش آن در کشور ایران از قانون مشخصی بهره نمی‌برد. اما فعالیت در این زمینه همواره در ایران در حال انجام است. وقوع کلاهبرداری در خرید و فروش ارزهای دیجیتال منجر به ضروریت احراز هویت مشتریان در زمان معامله از سوی فروشندگان گردید. در ابتدا خریداران جهت تأیید هویت خود بایستی کارت ملی، کارت بانکی و دست‌نوشته‌ای را در اختیار فروشندگان قرار می‌دادند. اما به دلیل سوءاستفاده فروشندگان از مدارک هویتی مشتریان و در نتیجه بروز مشکل برای مشتری، این روش احراز هویت تغییر یافت.

ولی اکنون در زمان تمایل به تهیه ارز دیجیتال، مشتری باید از خود به همراه  کارت ملی، کارت بانکی و دست‌نوشته به صورت همزمان عکس بگیرد. دست‌نوشته شامل نام فروشگاه و یا فروشنده، اسم شخص مشتری و تاریخ روز معامله می‎باشد. حفظ نسخه‌ی اصلی فایل عکس در نزد خود نکته‌ای مهم و اساسی در این خصوص می‌باشد. البته این موضوع قابل ذکر است که نسبت به تحقیق و کسب اطلاعات کامل در زمینه‌ی سابقه و صداقت کاری فروشنده قبل از انجام مرحله‌ی احراز هویت باید اقدام گردد.

خرید ارز دیجیتال و کسب آن در کیف پول مناسب

ارزهای دیجیتال محبوبی همچون بیت‌کوین و اتریوم شامل گزینه‌های تحریم‌های بین‌المللی هستند؛ بنابراین برخی از پلتفرم‌های مناسب جهت خرید و فروش این گونه از ارزها، نام ایران را وارد لیست تحریم خود کرده‌اند. به این ترتیب اقدام به خرید بیت‌کوین، اتریوم، ریپل، بیت‌کوین‌کش و همچنین لایت‌کوین از طریق صرافی‌های ایرانی گزینه‌ی مناسبی به نظر می‌رسد.

به علت قرارگیری اطلاعات شخصی در اختیار فروشندگان ارز دیجیتال، دقت در انتخاب یک صرافی معتبر از اهمیت بالایی برخوردار است. کاربران بعد از اتمام مراحل مربوط به ثبت‌نام و تأیید هویت قادر به خرید ارز دیجیتال مورد نظر خود و انتقال آن به کیف پول هستند. کاربران از این لحظه به بعد توانایی ارسال ارز دیجیتال را به سایر کیف پول‌ها با قابلیت پشتیبانی از چنین رمزارزی را پیدا می‌کنند.

با توجه به کاربرد کیف پول در خصوص ارسال و دریافت رمزارزها، در انتخاب یک کیف پول مناسب و ثبت‌نام در آن نهایت دقت را به خرج دهید. در مرحله‌ی بعد باید نسبت به کسب کلید عمومی و یا همان آدرس کیف پول متعلق به ارسال‌کننده و یا دریافت‌کننده اقدام نمایید. جهت انتقال و دریافت ارز دیجیتال مورد نظر به اسکن کد QR و تایپ مقدار ارز ارسالی نیاز می‌باشد.

ویژگی‌های خاص هر نوع کوین منجر به ایجاد تفاوت در فرآیند ارسال و دریافت و همچنین وجود گزینه‌های ذخیره‌ی آن‌ها شده‌است. اما به طور کلی فرآیند ارسال و دریافت ارز در کیف پول‌ها بدین شکل صورت می‌پذیرد.

ورود به کیف پول و صفحه‌ی مربوط به ارسال و یا دریافت، قدم اول به حساب می‌آید. انتخاب گزینه‌ی ارسال و یا دریافت ارز مورد نظر مرحله‌ی دوم می‌باشد. توجه به این نکته ضروری است که انتقال تنها برای رمزارزهای مشابه امکان‌پذیر است. به منظور ارسال ارز بایستی پس از مراجعه به نشانی عمومی کیف پول شخص دریافت‌کننده، میزان ارز ارسالی مورد نظر خود را ثبت نمایید. پس از کسب اطمینان از انجام کلیه‌ی مراحل به درستی، گزینه ارسال تراکنش را انتخاب کنید.

جهت دریافت ارز دیجیتال نیز فقط به دسترسی شخص ارسال‌کننده به آدرس عمومی مرتبط با کیف پول شما نیاز می‌باشد. در صورت بهره‌مندی از مسئولیت کیف پول به تنهایی، قادر به فراهم‌سازی شرایط لازم جهت امکان اسکن کد QR برای ارسال‌کننده هستید. ورود به بازار ارز دیجیتال و کسب سود

همان‌طور که در طول مقاله بیان شد، اشخاص با هدف کسب درآمد بیشتر علاقه‌مند به فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال هستند. افراد فعال در این حوزه از طریق آشنایی با مراحل خرید ارز دیجیتال، هر چه سریع‌تر به اهداف مورد نظر خود دست می‌یابند.

در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه‌ی فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال مشاورین مجرب مجموعه ما آماده‌ی پاسخگویی به سؤالات شما هستند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال خرید ارز دیجیتال مورد نظر خود کیف پول دریافت ارز احراز هویت کیف پول ها زمینه ی بیت کوین صرافی ها گزینه ی ی مناسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، «اداره کنترل دارایی‌های خارجی» (اوفک) در تارنمای وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد، عدنان محمود یوسف، مازن حسن الزین، آندریا سمیر مشنتف، بشیر ابراهیم منصور و فیراس حسن مکلد به دلیل کمک به «حسن مکلد» مالک صرافی CTEX برای «دور زدن تحریم‌ها و تسهیل اقدامات غیرقانونی در حمایت از حزب‌الله» تحریم شده‌اند.

پیشتر حسن کلد و صرافی CTEX در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته بودند.

اوفک افزود: این افراد از جمله ۲ موسس صرافی CTEX و ۲ پسر مکلد ۲ شرکت را در لبنان و امارات اداره می‌کند که آنها نیز بطور همزمان تحریم شده‌اند.

برایان نلسون معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی گفت: حزب‌الله همچنان به سرمایه‌گذار‌های تجاری ظاهرا مشروع و تسهیل‌کنندگان کلیدی برای تامین مالی عملیات گروه از جمله حملات بی‌ثبات‌کننده در امتداد مرز‌های شمالی اسرائیل متکی است.

وی افزود: آمریکا به ردیابی منابع درآمدی کلیدی حزب‌الله و محدود کردن قابلیت آن برای بی‌ثبات کردن منطقه ادامه می‌دهد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا ۷ فروردین نیز در تداوم سیاست‌های تحریمی خود اعلام کرد تحریم‌هایی را علیه شبکه تسهیل‌کننده حواله‌های مالی برای حوثی‌ها (انصارالله یمن)، حزب‌الله لبنان و نیروی قدس سپاه پاسداران ایران اعمال کرد. این تحریم‌ها شامل ۶ نهاد، یک فرد و دو نفتکش می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمریکا ۵ فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد
  • آمریکا پنج فرد و ۲ نهاد را در ارتباط با حزب‌الله لبنان تحریم کرد
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • مستندی جدید درباره ظهور و سقوط WCW ساخته خواهد شد؛ چه کسی WCW را کشت؟
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • قیمت بیت کوین به ۵۷ هزار دلار رسید
  • چگونگی درگذشت نیکاشاکرمی و گاف های گزارش شبکه بی‌بی‌سی | از«مهر بسیار محرمانه» که نیست تا ناجا به جای فراجا و ...